Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012




Οικολογία και στυλ

Όταν είσαι οικολογικά συνειδητοποιημένη δεν σημαίνει ότι είσαι ντεμοντέ. Τα ρούχα μας είναι κομψά και μοντέρνα. Επειδή ζητάς τα ρούχα να παράγονται σύμφωνα με τις υψηλότερες περιβαλλοντικές απαιτήσεις από την αρχή έως το τέλος δεν θα πει ότι δεν είναι μοντέρνα.
Οικολογική αντίληψη σημαίνει ρούχα για ανθρώπους που θέλουν να φορούν κομψά, συναρπαστικά και προσιτά προϊόντα.
Οικολογικά παραγόμενα ρούχα μπορούν να έχουν την ιδία εμφάνιση με τα συμβατικά παραγόμενα.
Το οργανικό βαμβάκι μπορεί να φορεθεί πρόχειρα ή για πιο επίσημη εμφάνιση, είναι άνετο για κάθε περίσταση.
Ένα είναι σίγουρο, ότι φορώντας τα ρούχα μας νιώθετε την άνεση και την πολυτέλεια και επιπλέον ότι έχετε βάλει ένα λιθαράκι και εσείς για το οικοσύστημα.


Οργανικό Βαμβάκι
Η συμβατική καλλιέργεια βαμβακιού οδηγεί σε μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα και προβλήματα για την υγεία. Η οργανική καλλιέργεια βαμβακιού γίνεται με υγιεινά φυτά χωρίς να μολύνει το περιβάλλον. Μεγαλώνει με φυσικά λιπάσματα και δεν έχει τοξικά χημικά.
Η οργανική καλλιέργεια αφήνει την γη να ανανεωθεί και να κρατά την γονιμότητα της.
Βοτανικά και βιολογικά μέσα χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν βλαβερά ζωύφια και αγριόχορτα. Ολόκληρη η διαδικασία αναλώνει λιγότερο καύσιμο και ενέργεια και εκπέμπει λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα. Το οργανικό βαμβάκι δεν παράγεται από γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους. Άνθρωποι με αλλεργίες και ευαισθησία σε ερεθισμούς δεν έχουν πρόβλημα από τα οργανικά ρούχα σε αντίθεση με τα συμβατικά ρούχα που μπορεί να έχουν βλαβερά τοξικά υπολείμματα.
Και ακόμα όταν δεν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, το οργανικό βαμβάκι δίνει πιο ωραία αίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου